Familjen

Kloka tips & goda råd för en tryggare vardag

Vatten och simning

Varje år drunknar drygt 100 människor i Sverige. Men ju mer kunskap du har, desto tryggare kan du känna dig i och nära vatten. Här får du tipsen som gör att du kan känna dig säkrare i eller nära havet, sjön och poolen.

play-button
shadow

Så hanterar du en livboj

I den här filmen får du lära dig hur du använder en livboj och hur du ska agera om olyckan skulle vara framme när du är i närheten.

Se filmen här
play-button
shadow

Gå i sommarsimskola och tävla om en resa till Disneyland Paris!

Att kunna simma är livsviktigt och ger glädje och trygghet i och vid vatten. Att delta i en sommarsimskola ger ditt barn vattenvana, simkunskap – och kanske också nya kompisar.

Se filmen här
shadow

Badvett!

Att vistas vid vatten är härligt året runt. Men det finns några saker du bör tänka på för att kunna känna dig trygg i alla situationer.

Läs mer
shadow

Första doppet farligast

När värmen kommer väljer många att ta ett bad i hav eller sjö, trots att det fortfarande är kallt i vattnet. Men kylan kan leda till oförutsedda konsekvenser.

Läs mer
shadow

Bada säkert i sommar

Svenskarna gillar att bada i havet. Tvåa i popularitet är poolen och därefter kommer bad i sjö. Kolla in våra tips för säkra bad i sommar.

Läs mer
play-button
shadow

Babybojen – Introduktion

Trygg-Hansa har en nollvision – inga barn ska drunkna i Sverige! Vårt program Babybojen innehåller övningar och tips för dig som vill ge ditt barn vattenvana redan under bebistiden.

Se filmen här
Laddar... Visa fler artiklar