Familjen

Kloka tips & goda råd för en tryggare vardag

Barn och vatten

Rusta ditt barn för en trygg framtid i vatten. Här får du du råd om allt från övningar för att ge ditt barn vattenvana redan under bebistiden, till simskolor och val av flytväst.

shadow

Babysim och simskola

Bebisar från tre månader och uppåt kan delta i babysim. Och när barnet är ännu lite äldre är det kanske dags för simskola?

Läs merarrow
play-button
shadow

Vatten + barn = håll uppsikt

Att hålla koll på barnet hela tiden när det är på stranden och i vatten – det är den säkraste metoden för att undvika olyckor.

Se filmen härarrow
shadow

Välj rätt flytväst till ditt barn

En bra flytväst kan rädda ditt barns liv. Här är allt du behöver veta när det är dags att ge sig ut på sjön med familjen.

Läs merarrow
shadow

Upptäck sommarens simskolor

Det är viktigt att lära sig vattenkunskap i öppet vatten. Låt därför ditt barn gå i sommarsimskola för härliga och trygga stunder i vattnet.

Läs merarrow
play-button
Therese Alshammar badar med sin bebis i ett badkar
shadow

Appen Babybojen: Öva vattentrygghet med din bebis

Nu kan du öva vattentrygghet på ett enkelt och roligt vis när du badar din bebis. I Trygg-Hansas app Babybojen ger simmerskan Therese Alshammar dig råd och tips för hur barnet blir tryggare …

Se filmen härarrow
play-button
shadow

Inta Badläge – uppsikt räddar liv!

Drunkning är den vanligaste dödsolyckan bland barn i åldrarna 1–6 år och beror ofta på bristande uppsikt från vuxna. Med hjälp av Trygg-Hansas app Badläge och goda råd från vår expert blir d…

Se filmen härarrow