Familjen

Kloka tips & goda råd för en tryggare vardag

play-button
shadow

Inta Badläge – uppsikt räddar liv!

Drunkning är den vanligaste dödsolyckan bland barn i åldrarna 1–6 år och beror ofta på bristande uppsikt från vuxna. Med hjälp av Trygg-Hansas app Badläge och goda råd från vår expert blir d…

Se filmen härarrow
shadow

Appen: Gravid- och mammaträning

Det kan vara svårt att veta hur man ska träna under och efter sin graviditet. Appen Gravid- och mammaträning är framtagen speciellt för dig som har Trygg-Hansas gravidförsäkring. Anna, vår t…

Läs merarrow
shadow

Vanliga frågor om Försäkringskassan - tillfällig föräldrapenning

Många föräldrar som är i kontakt med Trygg-Hansas service Familjehjälpen har frågor om Försäkringskassan. Ta del av vanliga frågor och svar om tillfällig föräldrapenning här.

Läs merarrow
shadow

Vanliga frågor om Försäkringskassan - merkostnadsersättning

Många föräldrar som är i kontakt med Trygg-Hansas service Familjehjälpen har frågor om Försäkringskassan. Ta del av vanliga frågor och svar om merkostnadsersättning här.

Läs merarrow
shadow

Vanliga frågor om Försäkringskassan - omvårdnadsbidrag

Många föräldrar som är i kontakt med Trygg-Hansas service Familjehjälpen har frågor om Försäkringskassan. Ta del av vanliga frågor och svar om omvårdnadsbidrag här.

Läs merarrow
shadow

Vanliga frågor om skolan

Många föräldrar som är i kontakt med Trygg-Hansas service Familjehjälpen har frågor om skolan. Ta del av vanliga frågor och svar här.

Läs merarrow
Laddar... Visa fler artiklar